vineri, 29 iunie 2018

„Cetatea Umbrelor” (Regatul fără sfârșit, #1) | A mea poveste

DESCRIEREA: În Cetatea Andres Volt, capitala Regatului Mesmerdia, viața supușilor nu mai este ce a fost în urmă cu doar o săptămână. Teroarea a pus stăpânire pe liniștea locuitorilor din momentul primei morți suspecte înregistrată într-unul dintre cele trei cartiere. Oameni au fost găsiți uciși în diferite locuri mai mult sau mai puțin retrase, criminalul nefiind niciodată prins, în timp ce locuitorii cetății nu își pot explica faptele comise de către acesta.

Familia Regală a Mesmerdiei, ce la prima vedere dă dovadă de siguranță și tărie în fața crimelor desfășurate în cetate, în realitate nu pare să fie la fel de convinsă de cele garantate. În interiorul palatului Belhavrin se dau lupte puternice între teama pentru viața familiei și cea a supușilor și neînțelegerile care apar tot mai des în sânul membrilor acesteia. Dar când totul se împletește cu fragmente din trecut, cu un prezent nesigur și cu diferite probleme care apar de nicăieri, încercările ajung să fie din ce în ce mai dificile pentru ei. Când sufletul îți spune că nimic bun nu mai are să vină și că, la orice pas pe care îl faci, simți cum o putere ascunsă pune stăpânire din ce în ce mai mult pe Andres Volt, ce ai putea să faci în afară de a continua să te lupți pentru cei dragi, dar și pentru propria-ți viață

Iubiri puse la încercare, prietenii care se întrezăresc la orizont, dezamăgiri și secrete ascunse de persoane de la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Totul învăluit într-un peisaj terifiant, ce pare să zguduiască un întreg regat.

Cetatea Umbrelor, primul volum al seriei Regatul fără sfârșit, te introduce într-o lume în care totul pare a nu mai fi sigur în niciun loc dintr-o cetate aparent liniștită și fără probleme, dar și în care un război crâncen amenință să schimbe viețile tuturor.

(Dacă v-a atras descrierea poveștii și doriți să citiți volumul, dați click pe link-urile de mai jos pentru a vă direcționa spre fiecare capitol. Volumul este publicat pe platforma scriitorilor amatori, Wattpad. Voi încerca să postez regulat, în fiecare sâmbătă sau duminică. Volumul are în total treizeci și opt de capitole. Sper să vă placă și dacă aveți bunăvoință, v-aș ruga să îmi lăsați și un comentariu. Nu de alta, dar sunt curioasă dacă este ceva de capul ei.)

CAPITOLE: