duminică, 27 decembrie 2015

Booktube? Hai să-i dau o șansă!

Dacă m-ar fi întrebat cineva ieri, aș fi spus nu fără să mă gândesc. Cu toate că au fost dăți în care mi-am pus serios această întrebare: aș putea să fac booktube? Dar cu toate că îmi apărea de multe ori în gând, mereu o alungam din diferite motive pe care sunt sigură că le are orice persoană, înainte de-a lua decizia de a se filma și de a se pune pe youtube. Pentru că, până la urmă, te va vedea un număr de persoane. Dar am spus că până nu încerc și mă conving singură dacă am ce căuta în comunitatea Booktube România, sau nu, nu am de unde să aflu din altă parte. 

Având în vedere că va trebui să am un start, să pornesc de undeva, m-am gândit să fac (așa cum se aplică la majoritatea persoanelor care vor să facă booktube sau vlogging) o introducere în lumea în care vorbești despre cărți, printr-un alt mod. Și cum nu mă prea pricep să vorbesc despre mine decât dacă mi se pun întrebări, aș vrea să încep cu un Q&A. Deci apelez la voi, cei care sunteți interesați să mai aflați lucruri despre mine. 

De pe acum am foarte multe emoții, cu toate că nu știu când voi reuși să-l filmez. Îmi doresc foarte mult să fac o treabă bună, să-mi iasă și sper să vă placă atunci când îl voi posta pe youtube. Momentan, pentru cei care vor să știe unde mă pot găsi, canalul meu este, așa cum v-ați fi așteptat: Andreea Pandelea

Să ne recitim cu bine la următoarea postare; sper să fie una din cele două recenzii pe care trebuie să le fac până la sfârșitul lunii, și anume Turistul nopții și Alexandra, sau dacă nu voi putea, cel târziu la cea cu Top 10 cărți. 

Vă aștept întrebările cu mult drag și cu multă curiozitate! :)

2 comentarii:

  1. Dacă ai putea sta de vorbă cu orice scriitor, pe cine ai alege și de ce?

    Mult succes! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Citești serii de cărți sau doar romane stand-alone? Și dacă citești serii, aștepți să iasă toate volumele sau entuziasmul te face să le citești pe măsură ce apar?

    Baftă multă! :)

    RăspundețiȘtergere