marți, 21 iulie 2015

Padeniye ia o pauză pe o perioadă nedeterminată!

Dragi cititori,

Nu credeam că se va ajunge să fac o astfel de postare, cel puțin nu în viitorul apropiat, dar se pare că acea zi de care îmi doream să mă feresc cu tot dinadinsul meu, a venit mai repede decât mă așteptam. Îmi e foarte greu să rescriu din nou cuvintele pe care le-am tastat în titlu, și anume: Padeniye ia o pauză pe o perioadă nedeterminată! Sincer, acest blog – cu toate că perioada din care a fost creat și până acum nu este una foarte lungă – a reușit, încetul cu încetul, să facă parte din activitățile mele cele mai dese pe care le desfășor de zi cu zi, așa că-mi va fi destul de greu să nu mai fiu atât de apropiată de el. Chit că postam pur și simplu o recenzie la vreo carte, film sau serial, rezolvam vreo leapșă sau doar vizitam alte bloguri pe care le urmăresc, nu a existat vreo zi în care să nu dau o raită în blogosferă. Și aici nu se pune perioada în care nu aveam acces la internet, fie că eram la bunici sau în vacanțe cu părinții, cu toate că și acolo eram destul de curioasă să văd ce au mai postat bloggerii. 

Într-un an de zile pot spune că am adunat mai mulți urmăritori decât m-aș fi așteptat vreodată, așa că acesta este unul din motivele care mă dor cel mai tare că nu voi mai putea posta – temporar sau permanent –, deoarece simt că v-am dezamăgit într-un fel, și vreau să-mi cer scuze pentru acest lucru. Am intrat într-o perioadă destul de dificilă în viața mea, îmi este foarte frică de ceea ce va urma după vacanța de vară – și nu mă refer la facultate –, nu prea mă mai pot concentra foarte bine pe ceea ce fac, așa că a trebuit să mai renunț la unele activități, pentru a reuși să mă repun pe picioare. Sper eu cât mai repede cu putință. Și din păcate, pentru mine blogul a fost unul dintre acele plăceri la care a trebuit să apăs pe "pauză". Dar de citit voi citi în continuare, pentru că îmi place prea mult, și chiar nu pot renunța la acest hobby care a devenit prea important pentru mine – îmi puteți urmări  în continuare activitatea pe Goodreads , doar că din păcate nu voi mai putea cumpăra cărți pentru un timp. M-am gândit – și aici vorbesc la modul cel mai serios – să încep să economisesc bani pentru facultate, sau pur și simplu să economisesc. Dar cum există biblioteci, și cum se și întâmplă să am una foarte aproape de mine, voi avea ce să citesc. Și dacă sunteți curioși la ce facultate am aplicat, pentru că a fost doar una, aceea este Facultatea de Psihologie și Științele educației, pentru că nu, nu vreau să devin psiholog – cu toate că mi se pare o meserie fascinantă și de-a dreptul magnifică –, ci educatoare. Da, știu, este o meserie care știu că nu mulți o au pe lista lor de "ce vreau să devin când voi fi mare", dar eu mi-am dorit foarte mult să am această meserie, pentru că îmi plac enorm de mult copiii. Mâine voi afla dacă am intrat, și cu toate că va părea ușoară admiterea, nu a fost chiar așa, dar sper totuși să mă fi descurcat la acel interviu, pentru că am avut foarte mari emoții.

Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au urmărit până acum, celor 34, deoarece o persoană am fost eu, că mi-au scris păreri, că mi-au recomandat diferite cărți, filme sau seriale, și sper să ne recitim cu bine. Atunci când va fi. Sper să fie. Deja simt că s-a rupt o parte din mine, și nu credeam că va fi chiar atât de dificil să pun punct pentru un timp, dar asta este. 

P.S: Cei care doriți să-mi pasați vreo leapșă – deoarece eu voi mai urmări din când în când blogurile voastre –, îmi puteți pune link-urile în această postare. Atunci când mă voi întoarce, cu siguranță că le voi face! :)

3 comentarii:

  1. Îmi pare rău să aflu că nu vei mai fi pe blog, dar sper totuși ca asta să fie ceva temporar. Dacă nu va fi, o să îmi lipsească postările tale, dar până la urmă tu știi ce e cel mai bine pentru tine. Nu pot decât să îți doresc succes în ce vei face mai departe! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult spor la ceea ce îţi propui în continuare! O să ne fie dor de postările!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-am nominalizat ^_^ http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2015/08/premiile-liebster.html

    RăspundețiȘtergere