duminică, 11 ianuarie 2015

Desen: Elfă în creion (#1)

Simțeam nevoia să desenez ceva, și în ciuda faptului că nu am mai făcut-o chiar de foartă multă vreme, consider că mi-a ieșit ceva cât de cât reușit. Știam înainte să fac și umbre, dar m-am gândit să nu mă mai complic cu aspectul ăsta când nu mai am habar cum. Aș fi stricat și mai mult desenul. 

4 comentarii:

 1. Chiar îmi place cum desenezi :) Mereu i-am admirat, într-un fel, pe cei care sunt buni la asta, pentru că eu am încercat, știu că am luat lecții când eram mică, dar nu am reușit niciodată să desenez. Sunt praf la așa ceva. Mi-ar fi plăcut să pot să desenez, dar ce să-i faci?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că, în ciuda faptului că nu am mai desenat de multă vreme, încă reușesc să mai fac ceva cât de cât OK. Eh, dacă nu te pricepi să desenezi, cu siguranță te pricepi la altceva. :) Și oricum, nu consider că trebuie să faci un desen perfect ca să spui că ai talent. Cum spunea draga mea profesoară din generală, dacă îţi place ce faci, ăsta e cel mai important lucru. ;)

   Ștergere
 2. Arată superb! Chiar ți-a ieșit foarte bine și sper să mai vedem așa ceva de la tine din când în când :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult, Sara! ^^ Și eu sper să desenez și să împărtășesc cu voi "operele" mele mai des. :) Și sper, de altfel, să mă descurc şi mai bine la celelalte.

   Ștergere