marți, 7 octombrie 2014

Subiectul discuției: Penny Dreadful (serial)

Îmi cer mii de scuze pentru faptul că am lipsit atât de pe blog, dar pur și simplu nu am timp să mai citesc, și cum acestă pagină se axează în principiu pe cărți, dispariția mea de aici s-a cam văzut. Sunt de-abia la început cu școala și deja nu-mi mai încap în teme și în atestatul ăla afurisit pe care trebuie să-l dau. Mă enervează că o parte din mine nu ar vrea să-l dea, din moment ce nu vreau să merg mai departe cu profilul meu, dar cealaltă ar cam vrea, deoarece specializarea mea nu ar însemna nimic doar cu diploma de absolvire. Și asta m-ar face să mă gândesc la faptul că am trecut prin liceu degeaba. Mă mișc cam greu cu lectura, singurele locuri unde mai pot citi sunt în pauzele de la școală, și câteva zeci de minute acasă. De-asta și Încleștarea regilor de George R.R.Martin a ajuns doar la 100 și ceva de pagini, și deja am început-o de câteva zile bune, iar volumul doi are 1000 și ceva.  
În fine, să trec la adevăratul subiect al acestei postări, și mai exact un serial pe care l-am descoperit acum câteva minute și care deja îmi place nespus de mult ceea ce-am găsit. Da, știu că am spus într-o postare că nu voi urmări decât trei seriale în acest an – sper să reușesc să le vizionez și pe alea – (White collar, Sons of Anarchy și Game of Thrones), dar dacă nu-l voi începe pe acesta, – nu-mi vine să cred că încă nu am auzit de el, cu toate că are deja un sezon încheiat!  măcar să știți voi de el. În caz că nu ați auzit încă.


Doamne, deci pe lângă faptul că trailerul mi se pare super genial, toate chestiile alea ciudate care apar pe acolo, dar și creaturile alea bestiale, ceea ce mi-a mai plăcut a fost distribuția aleasă. Bine, de acolo cunosc doar trei actori, și mai exact pe Eva Green – tipa asta mi se pare bestială și ușor înfricoșătoare –, pe Josh Hartnett – care a jucat în Pearl Harbor, filmul meu preferat –, și pe Timothy Dalton, pe care-l știu din Cleopatra, unde l-a jucat pe Cezar. În rest, totul mi se pare mister total, dar ideea întregului serial mi se pare super tare și interesantă. Și chiar dacă are niște urme vrăjitorești pe acolo, eu încă nu mă împat foarte bine cu magia, faptul că e horror, l-a scos. 

Nu știu ce să fac, îmi este foarte greu, deoarece chiar vreau să-l încep, din moment ce are doar opt episoade primul sezon, iar al doilea ar apărea prin mai-iunie, anul viitor. Adică, nu ar fi cine știe ce din moment ce l-aș termina repede, plus că intervalul de timp dintre primul și al doilea este lung, nu ar trebui să-l continui imediat. Dar îmi e că tot încep atâtea, și ajung să nu mai sfârșesc cu nici măcar unul. Știu că vi se întâmplă și vouă astfel de neplăceri, deoarece rar am întâlnit pe cineva care să nu treacă peste așa ceva. 

2 comentarii:

 1. AM citit de dimineață postarea ta, iar la școală o colegă mi l-a recomandat și wow, universul și lucrurile pe care le face.
  Și știu cum e cu școala și cu stresul, eu mă simt super frustrată că nu am mai citit nimic nou în octombrie, că nu am parte de o după-masă în care să nu fiu nevoită să învăț pentru vre-un test... E frustrant și vreau să vină vacanța mai repede ;w;

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să știi că e un semn, ha-ha.
   Nu mă deranjează să învăț și să scriu pentru școală, ci într-un fel îmi place deoarece știu că fac ceva util, dar de nu ar mai da profesorii ăștia atâtea. Adică, doamne, sunt prea multe! Și la unele nici nu știi cum să te împarți. Din fericire, de citit nu scap deoarece am primit la română, dar nu ce-mi place. Cred că va fi o provocare să mă întâlnesc cu personajele din "Moromeții". Niciodată nu am suferit cartea aia; bine că o am până în Februarie. :) Da, și eu vreau să vină iarna. :o3

   Ștergere